Control Systems Engineer

Je configureert besturingssystemen voor onze pilot plants

Je test ze uitvoerig zowel intern als op locatie.

 

Als Control Systems Engineer ben je

de motor achter onze pilot plants.

 

Het goed functioneren van een pilot plant is afhankelijk van de besturingssystemen. Als Control Systems Engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling daarvan. Dat betekent dat je ook projectdocumenten en specificaties opstelt, controleert en testen uitvoert. Je werkgebied is dan ook heel breed en afwisselend, zowel op softwarematig als elektrotechnisch gebied. Je gebruikt veel verschillende besturingssystemen: van eenvoudige data tot volledige DCS. Ook krijg je te maken met verschillende protocollen, geldende richtlijnen en specifieke procedures.

Het is een belangrijke en verantwoordelijke functie waar je zeer nauwkeurig en gedetailleerd moet kunnen werken. Je bent van het begin tot het eind bij de ontwikkeling van een pilot plant betrokken. Van offerte tot opstart bij de klant op locatie. Als Control Systems Engineer werk je zelfstandig maar is de Supervisor Control Systems eindverantwoordelijk.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met affiniteit en ervaring in de industriële software ontwikkeling. Hierbij is ervaring met de GMP, S88, industriële netwerken en besturingssystemen (PLC/DCS) noodzakelijk. De kreten IoT en Industry 4.0 komen je bekend voor. Naast deze softwarematige kennis is ook een basis elektrotechnische kennis vereist voor de functie.

Voor de functie verwachten we minimaal MBO+ of HBO werk- en denkniveau en een afgeronde HBO opleiding electro en affiniteit met process automatisering geniet de voorkeur, maar ook opleidingen als besturingstechniek, industriële automatisering of algemene operationele techniek, aangevuld met eventuele functiegerichte trainingen zijn passend. Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring op het terrein van design en engineering. Voor wat betreft je talen is een goede beheersing van Engels een vereiste.

Informatie:

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ruud Mennink (Supervisor Control Systems) tel: 053-4284120

Stuur je sollicitatiebrief naar jobs@zeton.nl, of solliciteer via onderstaande link

Direct solliciteren