Wie doet wat bij Zeton?
Maak kennis met verschillende functies.

► Construction Lead Technician

► Control Systems Engineer

► Basic Design Engineer

Volg ons op:

Je gaat waarde creëren voor de toekomst.

Met de pilot plants die Zeton bouwt, zijn bedrijven in staat om een productconcept te vertalen in de eerste daadwerkelijke hoeveelheden van een bepaald product. Dit levert waardevolle informatie op om later een grootschalige fabriek te kunnen ontwerpen. Elke pilot plant is een unieke proeffabriek die klantspecifiek wordt ontworpen en waarvan er dus geen twee gelijk zijn.

Duurzaamheid is daarin steeds vaker het sleutelwoord. Bijvoorbeeld als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe, klimaatvriendelijke chemische halffabrikaten uit houtafval (als vervanging voor olie). Of recyclebare polymeren uit hernieuwbare grondstoffen die gebruikt worden voor duurzame oplossingen in de verpakkings- of vliegtuigindustrie. Maar ook bijvoorbeeld nieuwe materialen die uit afval worden geproduceerd, waardoor het begrip cradle-to-cradle daadwerkelijk betekenis krijgt.

Als je bij Zeton werkt, creëer je dus waarde voor de toekomst, voor de samenleving. En dat is, naast het enorme plezier dat je in je werk zult ervaren, natuurlijk iets om erg trots op te kunnen zijn.