Wie doet wat bij Zeton?
Maak kennis met verschillende functies.

► Construction Lead Technician

► Control Systems Engineer

► Basic Design Engineer

Volg ons op:

Vragen en antwoorden

•               Algemeen

Welke opleidingsmogelijkheden biedt Zeton?

Als jij de capaciteiten hebt om door te groeien, dan biedt Zeton je enorm veel mogelijkheden. Dan doen we alles om je ontwikkeling ook daadwerkelijk flink te stimuleren. Daarom kijken we al vanaf het moment dat je bij ons komt solliciteren naar wat de toekomstmogelijkheden zouden kunnen zijn. En dat houden we daarna zorgvuldig in de gaten.

Is Zeton maatschappelijk betrokken?

Duurzaam ondernemen heeft absoluut onze aandacht. En dat is dan waarschijnlijk ook de reden dat onze projecten steeds vaker gericht zijn op het welzijn van samenleving. Pilot plants voor de ontwikkeling van nieuwe, zuinige biobrandstoffen, voor het winnen van klimaatvriendelijke halffabrikaten uit afval, recyclebare polymeren uit hernieuwbare grondstoffen…..het zijn maar een paar voorbeelden van projecten waar we steeds vaker mee te maken krijgen.
Maar ook de zorg voor het milieu heeft onze aandacht. Ook werken we zelf zo duurzaam mogelijk en vinden we het belangrijk om te blijven kijken naar wat we kunnen verbeteren, zowel op het gebied van energie als bij gebruiksgoederen.

Hoe zijn de onderlinge collegiale verhoudingen?

Het gebeurt niet zelden dat er uit collegiale contacten leuke initiatieven ontstaan. Een drankje in de stad, een etentje bij een collega thuis of buiten de deur……het blijkt regelmatig dat er ook buiten het werk veel mogelijk is bij Zeton. De onderlinge contacten zijn dus gerust uitstekend te noemen.
Ook vanuit het bedrijf zelf mag je natuurlijk verschillende leuke activiteiten en bijeenkomsten verwachten. We vinden het erg belangrijk om de saamhorigheid tussen de personeelsleden te versterken en ervoor te zorgen dat iedereen zich bij ons helemaal thuisvoelt.

•               Sollicitatieprocedure

Hoe kan ik solliciteren?

Onze vacatures staan vermeld onder de menuknop “Vacatures”. Daarnaast kun je ook een open sollicitatie sturen. Wil je eerst meer weten over het werken bij Zeton of wil je meer weten over een specifieke functie, neem dan even contact op met Carine Top, HR-adviseur, via telefooonnummer (+31)(0)53 428 41 69 of via e-mail: carine.top@zeton.nl
Wil je op de hoogte blijven van het vacatureaanbod binnen Zeton? Klik dan de button JOB ALERT aan en laat je e-mailadres achter.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Als je bij Zeton solliciteert en je beschikt over de juiste kwalificaties, nodigen we je snel uit voor een eerste, vakinhoudelijke kennismaking. Klikt het, dan praten we natuurlijk snel verder. De sollicitatieprocedure bestaat bij Zeton trouwens altijd uit meerdere gesprekken en vindt plaats met verschillende gesprekspartners.

•               Cultuur

Hoe kan de bedrijfscultuur bij Zeton het best worden omschreven?

De bedrijfscultuur van Zeton laat zich het best omschrijven als trots en enthousiast. No nonsense, betrouwbaar, innovatief, resultaatgericht, intelligent en “uitgaan van je eigen kracht” zijn de begrippen die het best bij ons passen.
We zijn inhoudelijk zeer professioneel en zo stellen we ons ook op. Maar tijd voor humor is er ook. Sterker nog: dat vinden we erg belangrijk.

•               Beloningsbeleid

Waar mag ik op rekenen als ik bij Zeton ga werken?

Zeton heeft goede arbeidsvoorwaarden en kent een interessante winstregeling. Als je bij ons in dienst komt, zul je wat dat betreft nergens over te klagen hebben. We zijn ons erg bewust van wat gebruikelijk is in de markt en we houden dat goed in de gaten. Daar hebben we ons beleid op afgestemd.