Skip to main content

Deelname Zeton "Blauwe Duivels" succesvol!

blauwe duivels zeton

Woensdag, 5 juni 2024, heeft een team van Zeton meegedaan aan een voetbaltoernooi georganiseerd door Enschedese Football Club Prinses Wilhelmina. We zaten ingedeeld in de "poule des doods" met zware tegenstanders zoals CT Saxion 2, Demcon Production Combination, en Veld 5.

Lees meer: ...

  • Aangemaakt op .

vierhetvakmanschap

Gisteravond organiseerde het ROC van Twente het evenement 'Vier het Vakmanschap' in het Wilminktheater in Enschede. Het was een eerbetoon aan uitblinkende studenten, inspirerende docenten en de stagebedrijven die hun succes mogelijk maakten, waaronder Zeton.

Lees meer: ...

  • Aangemaakt op .

Zeilweekend met collega's

zeilweekend zeton 2023 mh

Foto: Maurice en Huub met een foto aangeboden door de deelnemers aan het zeilweekend.

Bij Zeton geloven we in hard werken, maar ook in het samen plezier hebben en mooie herinneringen maken. Afgelopen voorjaar ontstond bij collega’s Maurice en Huub het idee om een zeilweekend op de Waddenzee te organiseren en dat leverde al snel een groep enthousisate deelnemers op. Eind september vertrok de groep van 30 personen (collega’s, waarvan een aantal met aanhang) vanuit Zeton met de bus naar Harlingen voor een weekend op de zeilklipper Aldebaran.

Lees meer: ...

  • Aangemaakt op .

Stagemarkt ROC van Twente/SMEOT

stagemarkt smeot roc

Vanochtend waren Jorn, Rick en Iwan aanwezig op de Stagemarkt van het ROC van Twente/SMEOT, waarvoor meer dan 100 technische bedrijven uit de regio zich hadden ingeschreven. De locatie voor de Stagemarkt was het SMEOT in Hengelo, een vertrouwde en toegankelijke plek voor de studenten. Bij Zeton besteden we veel aandacht aan de begeleiding en ontwikkeling van onze stagiaires en afstudeerders. We hechten er waarde aan te investeren in hun groei, omdat we ervan overtuigd zijn dat zei een essentiĂ«le rol spelen in ons succes en de toekomst van ons bedrijf.

Lees meer: ...

  • Aangemaakt op .