Skip to main content

Succesvolle integratie Traineeship programma's


vlnr Bo Soolsma, Anouk Holtkamp, Ted Groeneveld en Davy Barret
In september 2021 zijn we bij Zeton gestart met het traineeship programma process engineering. Een jaar verder en lachende gezichten op de afdelingen. Inmiddels heeft Training and Education Manager Ted Groeneveld van Zeton 9 collega's onder zijn hoede en de ervaringen na het eerste jaar zijn goed! De trainees zelf, alsmede de collega's uit de projectteams waarmee ze samenwerken zijn erg enthousiast over het traineeship.

Lees meer: Succesvolle integratie Traineeship programma's

  • Aangemaakt op .

Jubileumweekend Zeton

Afgelopen weekend werd eindelijk het 35(+1 inmiddels)- jarig bestaan van Zeton gevierd met de eigen medewerkers. Corona gooide afgelopen jaar roet in het eten maar nu was het echt zover. Kasteel “De Berckt” in Baarlo was de uitvalsbasis voor de collega's en hun partners. De organsatie van het weekend was in handen van de personeelsvereniging en het werd een prachtig weekend. 

Lees meer: Jubileumweekend Zeton

  • Aangemaakt op .

Zeton aanwezig op Techniek Markt Hengelo

Zeton is donderdag 30 juni met een stand vertegenwoordigd op de Techniek Markt in de Gieterij Hengelo. Op deze Techniek Markt komen bedrijven en instanties samen om jongeren, werkzoekenden en zij-instromers te laten zien wat techniek is én welke opleidingsmogelijkheden en carrièrekansen er in de techniek zijn. Onze collega's vertellen je graag meer over jouw mogelijkheden bij Zeton.

Lees meer: Zeton aanwezig op Techniek Markt Hengelo

  • Aangemaakt op .

ZETON INHOUSEDAG

inhousedag2

VIND JIJ HET LEUK OM OP EEN LAAGDREMPELIGE MANIER KENNIS TE MAKEN MET ZETON? Kom dan ZATERDAG 9 JULI 2022 naar de ZETON INHOUSEDAG.

Tijdens deze dag krijg jij de gelegenheid om meer te zien over onze projecten, proef je de informele sfeer en krijg je de kans om de mensen van Zeton te ontmoeten. Ook nemen we graag de tijd voor individuele vragen en wie weet zien we je later terug bij Zeton!  Lees meer

  • Aangemaakt op .

Zeton collega's

80
2018
120
2020
170
2023