• Home
  • Toekomstige collega's

Gert Jan Ruiterkamp - Senior Project Engineer

Gert Jan Ruiterkamp “Dankzij Zeton heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken.”

“Eigenlijk heb ik altijd al allerlei baantjes in de techniek gehad, ook tijdens mijn opleiding HTS Chemische Technologie. Techniek is nu eenmaal een grote hobby van me. Zélfs in de weekends. Maar hier, bij Zeton, heb ik sinds 2007 mijn eerste fulltime baan en ik kan niet anders zeggen dan dat die me uitstekend bevalt. Ik heb hier letterlijk van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

Lees meer

Hans Jurgen Koele - Senior Project Manager

HANS JURGEN ZETON 1592 “De leukste kant van dit werk is dat je iets werkend maakt.”

“Ik ben sinds 2000 bij Zeton in dienst en doe sinds kort als Senior Project Manager de coördinatie van de wat grotere projecten. Daarbij gaat het vooral om de onderlinge communicatie, maar zéker ook om een stuk engineering.

Lees meer

Mark Damhuis - Manager Engineering

“Je ontwerpt zelf en je bouwt zelf. En dat is natuurlijk heel uniek.”

“Voordat ik bij Zeton kwam solliciteren, kende ik het bedrijf nog niet. Ik heb aan de HTS Chemische Technologie gedaan, daarna de Ontwerpersopleiding (TwAIO) en Master aan de UT in Enschede. Via de jaaropdracht van de Ontwerpersopleiding kwam ik in gesprek met Henk Naber, detail design manager bij Zeton. En toen ik eenmaal zag wat hier gebeurt, sprak me dat enorm aan.

Lees meer

Niels Hietberg - Basic Design Engineer

NIELS ZETON 1748

“Ook het biertje op vrijdagmiddag draagt bij aan het plezier dat je hier hebt.”

“Het mooiste aan het werken bij Zeton is voor mij dat we hier ontwerpen én bouwen. We zijn dus geen spreekwoordelijke papierfabriek, maar je ziet hier wat het resultaat is van het werk.

Lees meer

Ron Hoekstra - Lead Project Engineer

“Als chemisch technoloog heb je hier dé baan waarin je je kunt uitleven.”

“Ik hoor anderen wel eens zeggen: “Zeton, dat is toch die speeltuin voor chemisch technologen?” En ja, daar zit zéker een kern van waarheid in. Als je ziet wat je bij een gemiddeld constructie- of ingenieursbureau aan uitdagingen krijgt en wat er hiér allemaal gebeurt, dan begrijp je precies wat daarmee bedoeld wordt.

Lees meer

ZZeton logo trans

Bezoekadres

Zeton B.V.
Marssteden 206 
7547 TD Enschede
T. 053 - 428 41 00