• Solliciteer vooral zelf!
  • Home
  • Werken en leren BBL MBO

Werken en leren BBL MBO

Een beroeps begeleidende leerweg geeft je de kans om je tot een professional te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren professionals en zult in deze periode meewerken in de projecten om hierbij verschillende ervaringen op te doen binnen jouw vakgebied.

bbl zeton Tijdens je BBL traject wordt er iedere 3 weken een gesprek ingepland met je begeleider om de voortgang en ervaringen met elkaar te delen. Binnen Zeton zul je niet alleen ervaring op doen in je eigen vakgebied, maar ervaar je ook hoe het is om bij Zeton samen te werken met andere disciplines. Proef de sfeer, maak kennis met de mensen, het werk en de uitgebreide mogelijkheden om diverse werkzaamheden in het bedrijf uit te proberen.

Bij Zeton wordt er gebruik gemaakt van verschillende disciplines met elk hun eigen specialisme: Mechanisch, Tubing, Elektrisch, Isolatie, enz..

Bij Zeton bieden we je een mooie uitdaging, een leerzame tijd en wie weet zelfs kans op een (vaste)baan met een bijpassend salaris!

Ieder jaar heeft Zeton een aantal leer werkplekken beschikbaar op ieder mbo niveau. Volg je een opleiding elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde, dan ben je van harte welkom in het Zeton Team.

ZZeton logo trans

Bezoekadres

Zeton B.V.
Marssteden 206 
7547 TD Enschede
T. 053 - 428 41 00