Skip to main content

Werken bij Zeton

Bij Zeton geloven we in het potentieel van innovatie en duurzaamheid om de wereld van morgen vorm te geven. Met onze unieke pilot plants leggen we de basis voor toekomstige succesverhalen, waarbij bedrijven hun productconcepten omzetten in tastbare realiteit.

Pioniers in Pilot Plants

Zeton heeft zich bewezen als een pionier in het bouwen van pilot plants – unieke proeffabrieken die elk specifiek zijn ontworpen om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Geen twee pilot plants zijn hetzelfde, omdat elk project zijn eigen unieke doelen en uitdagingen heeft. Door deze aanpak te volgen, helpen we bedrijven de brug te slaan tussen een veelbelovend concept en de eerste tastbare hoeveelheden van hun product.

Vacatures

Vacatures

bekijk onze actuele vacatures
Werken bij Zeton

Werken bij Zeton

alles over werken bij zeton
Werken en leren

Werken en leren

stage en afstuderen mbo - hbo - wo

Duurzaamheid als Leidraad

In onze moderne wereld is duurzaamheid van essentieel belang. Bij Zeton begrijpen we dit als geen ander. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van bedrijven bij de ontwikkeling van duurzame oplossingen die verder reiken dan traditionele grenzen.

Cradle-to-Cradle

Bij Zeton zetten we ons in voor een wereld waarin afval wordt getransformeerd tot waardevolle grondstoffen. Onze pilot plants hebben geleid tot de productie van nieuwe materialen uit afval, waardoor het concept van 'cradle-to-cradle' werkelijkheid wordt. Deze benadering benadrukt onze inzet voor een circulaire economie, waarbij bronnen worden gemaximaliseerd en verspilling wordt geminimaliseerd.

Trots op de Toekomst

Bij Zeton draait het niet alleen om het bouwen van pilot plants; het gaat om het creëren van waarde voor de toekomst. Door bij ons te werken, maak je deel uit van een team dat actief bijdraagt aan duurzaamheid, innovatie en vooruitgang. Het werk dat je doet, vormt de basis voor toekomstige grootschalige fabrieken en revolutionaire ontwikkelingen. We zijn trots op wat we doen!

Dus als jij gelooft in de kracht van technologie, duurzaamheid en vooruitgang, dan nodigen we je uit om samen met ons de toekomst te vormen.

Samen bouwen we aan een duurzame en innovatieve toekomst. Kom bij ons werken en trots zijn op de waarde die je creëert.

Labscale Systems

Labscale Systems

integrated laboratory solutions and pilot plant scale up opportunities
Pilot Plants

Pilot Plants

successfully bridge the gap between bench-scale chemistry and commercial manufacturing
Demonstration Plants

Demonstration Plants

propelling your technology forward to commercialization and staying ahead in competitive technology markets
Production Plants

Production Plants

Modular fabrication, fast and cost-effective for small commercial plants than implementing a traditional stick-built approach