Skip to main content

Stage HBO - WO

Ben je nog bezig met je studie en zoek je een afwisselende stageplek en uitdagende afstudeeropdracht. Dan ben je bij Zeton aan het juiste adres. Met de vele disciplines, specialismes en afdelingen die we in huis hebben, zijn er veel mogelijkheden voor stage- en afstudeeropdrachten op mbo, hbo en wo niveau.

Tijdens je stage- of afstuderen word je begeleidt door ervaren medewerkers, die je graag de kneepjes van het vak leren. Zo doe je tijdens je stage of afstudeeropdracht niet alleen ervaring op in je eigen vakgebied, maar ervaar je ook hoe het is bij Zeton te werken.

Afdelingen waar we onder andere plekken bieden zijn, constructie, engineering, supply chain en HRM, Volg je bijvoorbeeld de opleiding chemische technologie, werktuigbouwkunde, mechatronica, supply chain management, technisch commerciële bedrijfskunde of andere opleiding? We nodigen je uit om te informeren naar de mogelijkheden!

Heb je zeker interesse in een stage of afstudeeropdracht bij Zeton reageer dan door het online sollicitatieformulier in te vullen. 

Aangesloten bij Saxion, UT etc. samenwerkingen met studentenverenigingen. 
Ontmoet ons:

  • UT bedrijvendagen
  • Saxion