Skip to main content

Stage en afstuderen MBO

Wil jij je ontwikkelen tot een professional, kom dan stage lopen of afstuderen bij Zeton. Je wordt begeleid door ervaren professionals en zult in deze periode meewerken aan de projecten om hierbij verschillende ervaringen op te doen binnen jouw vakgebied. Tijdens je stagetraject wordt er iedere 3 weken een gesprek ingepland met je stagebegeleider om de voortgang en ervaringen met elkaar te delen.

stage bij zeton 2019 450x264 Binnen Zeton zul je niet alleen ervaring op doen in je eigen vakgebied, maar ervaar je ook hoe het is om bij Zeton te werken: de sfeer, de mensen, het werk en de uitgebreide mogelijkheden om diverse werkzaamheden in het bedrijf uit te proberen.
Bij Zeton wordt er gebruik gemaakt van verschillende disciplines met elk hun eigen specialisme: Mechanisch, Tubing, Elektrisch, Isolatie, Engineering enz..

Dit biedt jou veel mogelijkheden voor stage- en afstudeeropdrachten

Wij bieden een passende stagevergoeding. Startdatum in overleg, duur stage variërend van 3 maanden tot 5/6 maanden.

Ieder jaar heeft Zeton een aantal stageplaatsen beschikbaar op ieder niveau. Volg je een opleiding elektrotechniek, mechatronica, machinebouw, werktuigbouwkunde, engineering, dan ben je van harte welkom in het Zeton Team.

Neem contact op met onze stagecoördinatoren

Volg je een MBO opleiding en wil je meer weten over stage of afstuderen bij Zeton, neem dan contact met ons op. Je kunt een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je mail komt dan rechtstreeks binnen bij onze stagecoördinatoren Rick en Jorn.