Skip to main content

Zeilweekend met collega's

zeilweekend zeton 2023 mh

Foto: Maurice en Huub met een foto aangeboden door de deelnemers aan het zeilweekend.

Bij Zeton geloven we in hard werken, maar ook in het samen plezier hebben en mooie herinneringen maken. Afgelopen voorjaar ontstond bij collega’s Maurice en Huub het idee om een zeilweekend op de Waddenzee te organiseren en dat leverde al snel een groep enthousisate deelnemers op. Eind september vertrok de groep van 30 personen (collega’s, waarvan een aantal met aanhang) vanuit Zeton met de bus naar Harlingen voor een weekend op de zeilklipper Aldebaran.

zeilweekend zeton2

Het weekend begon na aankomst in Harlingen met vertrek en overnachting op het wad. Zaterdagochtend was er gelegenheid om te wadlopen. 's Middags werd de haven van Vlieland binnen gevaren waar de groep een nacht bleef. Een dag vol zeilen, plezier, zelfbereide maaltijden en drankjes. Sommigen namen zelfs een duik.

wadlopen zeton

Zondag zorgde een gunstige windkracht 5 voor een schitterende zeilreis terug van Vlieland naar Harlingen.
Zo’n zeilweekend, georganiseerd door twee collega's, toont de teamgeest en het plezier dat we bij Zeton ervaren, zowel op het werk als daarbuiten.

Als toekomstige medewerker kun je uitkijken naar dit soort initiatieven en natuurlijk een geweldige werkomgeving bij Zeton. Misschien ben jij wel een van de deelnemers aan het mountainbike weekend in de ardennen volgend voorjaar.

  • Aangemaakt op .