Skip to main content

Vacature ingevuld: IT System Administrator bij Zeton

IT system administrator

Deze vacature is onlangs ingevuld en niet meer beschikbaar.
Ben jij een IT-professional die houdt van veelzijdigheid en dynamiek? Dan hebben we een interessante vacature voor je: IT System Administrator.

In deze functie krijg je de kans om je IT-kennis en organisatietalent optimaal te benutten. Als IT System Administrator ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en beheren van ons bedrijfscomputernetwerk en de bijbehorende computeromgeving. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de technologische efficiëntie van ons bedrijf. Bekijk hier hoe je dag eruit kan zien.

Je zult een integraal onderdeel zijn van ons IT-team en fungeren als het eerste aanspreekpunt binnen Zeton voor alles wat te maken heeft met computerhardware, systeemsoftware, applicatiesoftware en configuraties. Dankzij jouw scherp gevoel voor timing ben je in staat om duidelijke prioriteiten te stellen en het overzicht te behouden, zelfs in veeleisende situaties.

Deze functie biedt niet alleen uitdaging, maar ook ruimte voor groei. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Met jouw bijdrage zorg je ervoor dat ons bedrijf soepel kan blijven draaien in een steeds veranderende technologische wereld.

Heb jij een afgeronde opleiding in de richting van ICT-beheerder/systeembeheer en beschik je over kennis van Microsoft Active Directory, Azure, Windows 10/11, Office 365 en Intune? Heb je aantoonbare ervaring met onder andere Windows Server, VMware, Veeam, Office 365 en Cisco/Meraki? En ben je communicatief vaardig met een goede beheersing van de Engelse taal?


Solliciteer direct via deze link

  • Aangemaakt op .